Евгени Димитров намери идеалната жена в лицето на Виктория от Би Ти Ви Григор Димитров отново е на крилете на любовта, все

...
Евгени Димитров намери идеалната жена в лицето на Виктория от Би Ти Ви Григор Димитров отново е на крилете на любовта, все
Коментари Харесай

Кой е Маестрото в любовта?

Евгени Димитров намери идеалната жена в лицето на Виктория от Би Ти Ви
Григор Димитров отново е на крилете на любовта, все още без сватба и деца 

Благой Георгиев има 4 деца от три дами. И два брака, след които продължава да “твори ”

Една женитба на двама известни българи предизвика един любопитен въпрос. Всички знаят кой е и какъв брой сполучлив е музикантът, композитора и продуцента Евгени Димитров. Но кой е Маестрото в любовта?

От друга страна, този въпрос е и двояк - кой е Маестрото в любовта измежду известните български мъже?

В търсене на отговора ви представяме историите на трима български мъже, обществени персони, от разнообразни генерации.

Евгени Димитров е на 54 година, роден на 20 януари 1969 година

Благой Георгиев е на 41 година, роден на 21 декември 1981 година

Григор Димитров е на 32 година, роден на 16 май 1991 година

Но дано стартираме с настоящата сватбена приказка.

Виктория Готева, водещата на новините на Би Ти Ви, и Евгени Димитров-Маестрото - известният пианист и началник на “Ку-ку бенд ”, подписаха брак на сантиментална морска женитба на 18 юни в курорта Лозенец.

На открита гала влюбените се врекоха пред най-близките си, а Вики добави към името си с тире и семейството на брачна половинка си - Димитрова. Журналистката и музикантът са дружно от три години, само че до момента даже сътрудниците им в малките екрани не били наясно, че връзката им е толкоз сериозна.

Вики и Евгени се познават от дълго време, само че любовта им стартира малко преди пандемията. Готева обожава музиката и по време на ковид тя взема решение да вземе няколко урока по пиано при Евгени. Така стартира и тяхната връзка.

Музикантът е измежду най-важните хора в екипа на Слави Трифонов и в “Ку-ку бенд ”. В момента той е и началник на малкия екран му 7/8. Според участвали самият Трифонов също е бил на тържеството и поднесъл на младото семейство прекомерно огромен подарък, опакован с панделка. Музикантите от “Ку-ку бенд ” също били измежду гостите и цяла вечер не спирали да поздравяват младоженците с шлагерите си.

“Няма да разясня персоналния си живот. Човек би трябвало да има все някъде едно кътче, където самичък да дефинира разпоредбите, да има персонално пространство, където всичко да е умерено. Твърде доста нелепости се изписаха през годините за мен и сътрудниците. На множеството от тях животът не е минал по една права линия, а с някои криволичения насам-нататък, поредност от положителни ходове и неточности. Човек не се ражда теоретичен, учи се в придвижване. Може би поради това укривам. Това е напълно целеустремено, търсено ”, споделя Маестрото и не желае да дава детайлности за персоналното си благополучие.

За персоналния живот на новинарката също не се знае доста. Също като Евгени и тя е работохолик и на този стадий кариерата е най-важната в живота ѝ. Виктория Готева не е имала доста съществени връзки, приписват ѝ единствено две. 

Семейството на Готева я поддържа безусловно, въпреки че родителите ѝ и брат ѝ от сърце й желаят по-скоро да се снабди с правоприемник. Майка ѝ Златка е здравна сестра и се оправя съвършено с развъждането на децата на брат ѝ - Николай Светославов. Той е щастливо женен и има двама синове. Николай е инженер и е доста благополучен с професионалния триумф на сестра си като журналистка. Той е удивен и от шурей си Евгени Димитров макар разликата във възрастта със сестра му в интерес на музиканта с 27 години.

“За мен най-важното в живота е, когато двама се обичат, да устроят живота си както на тях им харесва, а не да се преценяват с другите. ” Така поучава Евгени сътрудника си Йордан Йончев - Гъмзата, когато му става кум на сватбата с красивата Юлиана преди години. На сватбата на Маестрото сътрудника му напомня тези негови думи и това бил един от тостовете, вдигнати за здравето на младоженците.

Колегите на музиканта рядко са го чували да приказва за дами, само че за Виктория бил уверен, че е идеалната за него.

“Много мъчно се живее с мен. Тежък лакомец съм. Близките и приятелите ми знаят, че при мен музиката постоянно е преди всичко. Жената до мен би трябвало да знае по кое време, къде и до каква степен - по кое време да е майка и по кое време държанка, по кое време да е мощна и по кое време - слаба. Сложна работа е, знам. Не съм срещал такава, само че в случай че я намеря след Мишел, ще се оженя отново. Аз не върша никакви взаимни отстъпки със себе си и мъчно прощавам, принудят ли ме да ги направя, поради различен. Достатъчно е дамата до мен да ми дава успокоение и нравствен мир. И това ми стига ”, споделя след развода с първата си жена Мишел Маестрото. Двамата се срещат в консерваторията - тя свири на контрабас, той на пиано. “Толкова беше сантиментален - веднъж ме чакаше с алена роза в ръка, затичах се към него, хвърлих му се толкоз мощно, че и двамата паднахме на земята ”, спомня си по-късно музикантката. Мишел му ражда наследник - Венелин, който приключи в чужбина и постоянно работи отвън страната. Двамата с чаровната бургазлийка се развеждат по взаимно единодушие и тя остава в родния си град. “Аз не пребивавам с илюзии, когато любовта си отиде, не се върша, че всичко е наред, а си потеглям. Честен съм, това за мен е най-важното в една връзка ”, разяснява раздялата с Мишел Евгени.

За мен дамата би трябвало да е цялост от осанка и магнетизъм. Не одобрявам намусените и напрегнати с негативна сила дами. Също и устрема им да се демонстрират от ден на ден еманципирани ме нервира. Една жена постоянно може и е способна да бъде равна на мъжа, само че дано го прави малко по-изискано и с финес ”, разказва Евгени идеала си за дамата, с която ще прекара живота си.

След развода с първата си обич Маестрото не остава задълго самичък. Влюбва се до болежка в красивата Радослава Райкова. Той заглежда девойката още през 1998 година по времето на “Хъшове ”, когато тя танцува с балет “Дива ”. Радослава взе участие за малко и в идващия състав на Галя Христова - “Сатен ”. Отказва се, с цел да се приготви за следването си в Германия, и отпътува. С това съвсем разрушава сърцето на Димитров. Всяка вечер двамата поддържат огъня на любовта посредством имейли и есемеси. Не след дълго обаче балерината среща различен. 

Месеци по-късно, на ваучър, Евгени се среща с хубавицата Ела Наумова, незнайна госпожица, приключила “Публична администрация ” в Нов български университет.

“Искам, като се прибера у дома, да има човек, който не е обсъждан непрекъснато, както съм аз ”, споделя за любовта си с Ела музикантът. На 31 декември, на Нова година, през 2004 година хубавицата го подарява с близнаците Кристиян и Александър. За страдание, едното от момчетата на пианиста претърпява цели две години с тежко здравословно положение.

“Животът ни беше същински пъкъл. Половинката ми обаче бе доста по-силна от мен в тази сериозна обстановка ”, споделя за това време Евгени. Момченцето им Александър умира и родителите му не могат да преживеят дружно сполетялото ги злощастие. Разделят се, а Кристиян остава при майка си, въпреки че се вижда с татко си, когато пожелае.

Именно поради претърпяната покруса Димитров поддържа всяка идея за правата на децата с увреждания. “Ще оказвам помощ постоянно с каквото мога ”, споделя той.

Приятелите на Маестрото са безапелационни, че той страдал доста от раздялата с обичаната жена. Ела е млада, красива и интелигентна и Евгени е сигурен, че момичето е с него не поради парите и славата. Двамата обаче прекъсват всевъзможен контакт за известно време.

След нещастието композиторът в никакъв случай повече не се похвали пред медиите за триумфите си на любовния фронт. Макар че такива не липсват.

Евгени се влюба в балерината Нели Желева и на 5 юли 2011 година тя го подарява с момче. Именно зад кулисите на “Шоуто на Слави ” кръшната госпожица се залюбва с Маестрото. Двамата са интимни съвсем три години, а откакто се схваща, че е бременна, дефинитивно се придвижва при музиканта, който населява първокласна къща в “Драгалевци ”.

“Щастлив съм, какво да кажа? Все отново желая да се науча да върша и девойки ”, споделя Евгени Димитров пред близки и сътрудници на 40-ия ден от рождението на новото попълнение в фамилията.

Колегите на Димитров настояват, че точно поради загубата на единия си наследник той е пазил в цялостна загадка цялата бременност на приятелката си Нели. Маестрото е извънредно религиозен и не приказва за персоналния си живот, страхувайки се от човешката злоба.

За положително или зло обаче, музикантът се разделя и с балерината. Оттогава той няма сериозна връзка, до момента в който не се появява идеалната за него Виктория Готева. И приказката стартира изначало.

41-годишният някогашен футболист Благой Георгиев има 4 деца от три дами и е в развой на публично привършване на втория си брак.

Първата по-известна огромна обич на футболиста е гимнастичката Христина Витанова - майка на първите две деца на Георгиев. Двойката е дружно дълги години и нищо не предвещава последвалото любовно разнообразие в житието и битието на Благо. Докато Христина е бременна с първото им дете, Георгиев я изостави, с цел да изживее няколкомесечна случка с предизвикателната певица Лияна. След като през 2010 година се ражда първото му дете - Йоана, Благой се връща при дарилата го с огромната наслада Христина. И като че ли всичко още веднъж е “вечна обич ”, цветя и рози. През 2013 година се ражда и второто дете на Благо и Христина - Давид.

Но следва дефинитивна разлъка сред родителите на Йоана и Давид. Те по този начин и не подписват брак, само че остават вечно свързани от двете им деца.

За Георгиев следват романси, измежду които един обществен - с ученичката Куини-Алис. Въпреки разликата в годините двамата даже се сгодиха, когато Куини е 12-и клас. До женитба не се стига.

Играещият в Русия футболист стартира нов парещ любовен интервал - със сексапилната Есмер Омерова.

Беше време да му се случи и нещо за първи път в живота - да се ожени. През септември 2015 година българският футболист и съветската шампионка по танго подвигнаха женитба за знамение и приказ в Москва. През 2016 година Есмер роди неговото трето дете и втори наследник - Елай. След две години обаче беше време за нов край в любовните връзки на Георгиев. Този път, подпечатан с бракоразвод. Голямата болежка от разделянето на пътищата остава невъзможността на Благой да вижда сина си Елай.

Какво обаче е новият край с изключение на мотив за ново начало? Появиха се клюки за краткотрайна връзка с певицата Гери-Никол. Но след недоказани приказки и папарашки фотоси още веднъж беше време за нещо съществено.

Благой Георгиев се залюби с плеймейтката Златка Райкова през лятото на 2018 година През септември 2019 година Райкова роди Благой на Благой. Георгиев към този момент бе татко на четири деца - едно момиче и три момчета, последното - кръстено на самия него.

И любовта със Златка обаче не изкара до златна възраст. И настана време разделно. През 2022 година Райкова за пръв път промълви, че повода се крие в изневери. И добави: “Егото на Благо ни раздели, където е то, няма обич. ”

Почти по същото време, на старта на горещото лято на 2022 година, обаче за Благо бе време за втора женитба - с велинградската хубавица Полина Спасова. И въпреки към оня миг тя да бе татуирала сърчица с името на Благо върху ръката си, няма и година по-късно последва нов епизод - искане за бракоразвод. Върнал се победоносно от “Сървайвър ”, Георгиев получи документи за автограф от Полина. И още една обич си отпътува. Но нали знаете - всеки край е ново начало... Поне за най-изкусните майстори в този “спорт ”. А най-актуалните клюки свързват Благо с дъщерята на Ванко 1 - Ивана Главчева... Едно е ясно - любовният живот на маестро Благой Георгиев е история с отворен край... 

Безспорният плейбой №1 измежду най-известните българи и човек, който с лекост може да завоюва всяка анкета измежду българските дами за най-желан българин, е звездата ни в международния тенис Григор Димитров.

32-годишният топатлет към момента няма нито брак, нито деца, само че несъмнено има какво да опише за достиженията си на любовния фронт. Е, има и една настояща неприятна вест за искащите го дами - очевадно Григор е носен на крилете на същински любовен вихър дружно с румънската актриса Мадалина Геня. 

Твърди се, че първата публична връзка на тръгналия от Хасково към върховете на международния тенис Григор е с пловдивчанката Симона. Когато през 2008 година Димитров стана първенец за юноши на “Уимбълдън ”, негова дама на бала е словашката му колежка Романа Табак, която по-късно призна, че Григор е огромната ѝ юношеска обич. За времето, в което извънредно надареният български тенисист тренира в академията на Патрик Муратоглу, се твърди, че е пламнала любовна искра сред Гришо и една от най-големите в международния женски тенис - Серена Уилямс.

Но същинската обществена стихия към персоналния любовен живот на Григор се завихря през май 2013 година след появяването на един сантиментален кадър - двама души, прегърнати и хванати ръка за ръка, се разхождат по улиците на Мадрид. Обикновена фотография, ще кажете. Да, в случай че на нея не бяха Григор Димитров и една от най-желаните дами в целия свят - съветският секссимвол на тениса Мария Шарапова. Роди се международна звездна световна двойка. Маша остана “наша ” до лятото на 2015 година Григор разгласи, че това е ново начало. Новината, че е минал още веднъж в тима на “свободните сътрудници ”, даде мотиви за нови спекулации, най-разпространената от които бе, че е повече от другар с канадката Йожени Бушар.

И в случай че мнозина са си мислили, че Димитров няма по какъв начин да направи по-голям “удар ” на любовния фронт, при започване на 2016-а той още веднъж се оказа с водеща роля в светските рубрики на всички международни издания. Защото новата му бе не коя да е, а Никол Шерцингер. Връзката им, явно почнала през 2015 година, бе разкрита през януари 2016-а в Австралия. Ударно, пред погледите на целия свят. Американката с хавайски, филипински и украински корени се появи да го поддържа по време на мач в Бризбейн. Любопитното е, че в течение на тяхната обич Шерцингер нито един път не си пусна обща фотография с Димитров, а това направиха почитатели. Тя разгласява единствено свои фотографии и при визитата си у нас (в Хасково и София) преди българския тенис шампионат Sofia Open 2017. Въпреки че бяха дискретни в обществените си прояви, двамата се трансфораха в обичана “плячка ” на папараците, които уловиха и палавите им закачки на яхта в Италия. Този звезден любовен интервал от биографията на Григор Димитров завърши при започване на 2019 година Причината си я знаят двамата, само че близки до певицата разкриха пред английски медии, че основно е било нежеланието на Димитров да има деца от Никол. По време на тази обич Григор изживя най-големите си триумфи в тениса, включващи триумфа на финалите на АТП в Лондон. А Шерцингер, която бе с него в британската столица, го поздрави пред целия свят, възползвайки се от мултимилионната аудитория, гледаща X Factor. 

През октомври 2020 година в ложата на Григор на шампионата във Виена се появи нова фигура, приковаваща погледите на всички - рускинята Лолита Османова. През ноември се появиха първите им общи фотоси - на моста на влюбените в Анси. Коледа Григор прекара с цялата фамилия на Лолита - татко ѝ Елдар (кавказки олигарх от енергийния бизнес), майка ѝ Карина и сестра ѝ Саломея. В резултат на всичко това Григор за първи път заприказва, че е подготвен за лично семейство. За задачата помагаше и фактът, че за първи път ходеше с момиче, което живее в Монако, където двамата се срещнаха на паркинг, само че се засичаха постоянно на кортовете, където Григор тренира. Османова беше едвам първата разведена половинка на звездата (една година беше омъжена за милиардерския наследник Гаспар Авдолян) и втората след Шерцингер, която Димитров докара в България.

Без никой да разгласи публично, се оказа, че Григор и Лолита са се разделили. Тайната разлъка би трябвало да е станала през 2022 г. 

На 30 април 2023 година гръмна новата бомба от любовния живот на Григор Димитров. По време на мача му против Карлос Алкарас в Мадрид до екипа му се появи ново звездно попълнение. Разкритието гласеше - това е Мадалина Геня. В идващите седмици любовната стихия се развихри и обществено - с нови наличия на манекенката край корта за мачове на Григор, с обществени пояснения в обич - в това число и с надпис от Димитров върху телевизионна камера след победа на шампионата в Женева. Двамата разгорещиха и себе си, и общественото пространство с предизвикателни фотоси, на които са се награбили буйно. И въпреки Мадалина да ги изтри бързо, те вечно ще си останат в медийния онлайн свят. 

И сега около Григор всички в България приказват и за Мадалина. И за нейните любовни достижения, по които тя въобще не му отстъпва. Геня има зад тила си връзки с Леонардо ди Каприо, Джерард Бътлър, Майкъл Фасбендер и дизайнера Филип Плейн. Свързвана е и с футболисти, измежду които Марко Мориело и Николо Дзаниоло. Мадалина има 6-годишна щерка - Шарлот, от връзката ѝ с румънския правоприемник на богата фамилия Матей Стратан.

Така Григор Димитров, който към момента няма сключван брак и лично дете, сега лети на крилете на любовта, само че не крие щастието си и с дребната дъщеричка на Геня, посвещавайки победи и на майка ѝ Мадалина, и на самата Шарлот.

И тук историята е с отворен край. Но е почтена измежду късите приказки за майсторите в любовта.

Лили Първанова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР